• Gratis verzending vanaf €75,- (NL, BE)
  • Achteraf betalen? Dat kan!

RETOURNEREN

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je heb het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

Je heb na annulering nogmaals 14 dagen tijd om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Wij raden je aan de Track & Trace code goed te bewaren. Lavendairs Gemstones kan niet aansprakelijk worden gesteld bij kwijtgeraakte pakketten bij retourzendingen.  

 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via lavendairs.gems@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Product ruilen?

Wilt je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem!

Je kunt hiervoor contact opnemen met lavendairs.gems@gmail.com.

Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.