• Gratis verzending vanaf €75,- (NL, BE)
  • Achteraf betalen? Dat kan!

3x Edelstenen gebruiken voor selfcare

Lief zijn voor jezelf is zo belangrijk, vooral in deze tijd waar alles snel en gehaast gaat. Het is nu belangrijker dan ooit om goed voor jezelf te zorgen. Stiekem weten we dat allemaal wel. Maar het daadwerkelijk doen is nog lastig. In deze blog wil ik je 5 tips gaan geven hoe je edelstenen kunt gebruiken bij selfcare. Want naast dat ze er magisch uitzien hebben ze ook nog een werkzame functie.

 

Edelstenen zijn op het moment helemaal hot. Maar wist je dat edelstenen al miljoenen jaren bestaan? Ze worden ook al eeuwen gebruikt door mensen, verwerkt in een mooi stuk sieraad of als home decoratie. Edelstenen kunnen een positief effect hebben op het lichaam en op de geest. 

 

"Make yourself a priority"

1. Mediteren

Mediteren is een mooie manier om je te verbinden met een edelsteen. Mediteren is ook ontzettend goed voor je! Zo kan het helpen tegen stress, vermindert het angst en depressieve klachten en zorgt het voor meer focus en concentratie en een betere emotionele balans. Niet zo gek dus dat mediteren ook nu zo populair is. 

 

Om te mediteren met een edelsteen ga je lekker liggen of zitten, en neem je de edelsteen in je hand (dit vind ik zelf het fijnste). Je kan hem ook naast je leggen of ergens op je lichaam. En daarna sluit je je ogen en ga je focussen op je ademhaling. Hierbij zou je ook een geleide meditatie kunnen luisteren. 

 

-

 

2. Manifesteren 

Manifesteren is ook zo iets moois! Over dit onderwerp zou ik een hele blog kunnen schrijven haha. Maar ik zal het voor nu even kort uitleggen. Manifesteren betekent letterlijk iets zichtbaar maken. Iets wat je graag wilt of wilt bereiken kun je dus manifesteren. Je creëert je realiteit met je gedachten. Edelstenen zijn hierin een geweldige tool. Edelstenen zitten vol helende de energie en kunnen je helpen bij het manifesteren. 

 

Neem de edelsteen in je handen. Maak een soort kommetje waar de edelsteen in ligt. Zelf vind ik het fijn om me ogen dicht te doen maar je mag ze ook openhouden net wat jij fijn vind. Terwijl je de edelsteen vasthoud ga je denken aan wat je wilt manifesteren. Het beste is het visualiseren ervan. Wil jij bijvoorbeeld een nieuwe auto. Zie jezelf dan tijdens het visualiseren rondrijden in die auto. Als je voelt dat het genoeg is doe je je ogen weer open that's it meer is het niet. Je kan dan de edelsteen bij je dragen in je zak of neerleggen in je huis op een plek waar je hem dagelijks ziet. 

 

-

 

3. BIJ JE DRAGEN

Zo simpel maar een krachtige manier om te werken met een edelsteen. Alles bestaat uit een trillingsfrequentie, een edelsteen en jijzelf dus ook. Zodra je de edelsteen dan bij je draagt neemt je lichaam de trillingsfrequentie van de edelsteen op. 

 

Je kan de edelsteen bij je dragen in je zak, als sieraad in je tas noem het maar op. Rozenkwarts zou je bijvoorbeeld bij je kunnen dragen als je meer zelfliefde wilt. Bergkristal voor meer balans in je lichaam en Amethist voor kalmte en rust.

 

-

 

tip: gebruik onze roller balls dagelijks

door de edelstenen die erin verwerkt zijn rolt de olie de frequentie van de edelsteen op je lichaam,

en naast dit hebben ze ook allemaal een unieke rustgevende geur.

 

speciaal voor jou krijg je nu 10% korting op een roller ball naar keuze!

Code: rollerball